Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Siófoki Óriáskerék

Siófok
További információ
Különleges élmény a Balaton felett!

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Jelleg: Kilátó, Természeti látnivaló

Szabadtéri


Magyarország egyetlen egyedi gyártású óriáskereke, mely hazai alapanyagokból készült el. A látogatók ötven méter magasból gyönyörködhetnek a csodálatos balatoni panorámában, látható többek között az Arany- és Ezüstpart, a vitorláskikötő, a tihanyi apáság, Balatonfüred és a paloznaki templom. A hosszú nyitvatartásnak köszönhetően az esti balatoni fények is megcsodálhatók. 
Egy kabinban egyszerre 6 fő utazhat és a 10 perces menetidő alatt háromszor tárul elénk a balatoni panoráma. 

A megváltott jegyek a nyitvatartási idő alatt a strandbelépőt is tartalmazzák. Jegyárakról bővebben ide kattintva olvasható. 

Megközelítés

Az Óriáskerék a siófoki Nagystrand területén helyezkedik el.
 

Járja be az óriáskerék környékét egy virtuális túrán! 

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.


 

Közeli fürdők

A siófoki élményfürdő többféle medencével, két szaunavilággal és wellness szolgáltatásokkal várja a vendégeket minden korosztályból. Jelenleg azonban a fürdő műszaki okok miatt zárva tart. Az M7-es autópályán fél óra alatt eljutunk a székesfehérvári fürdőbe, melyet különleges hangulata és látványossága miatt mindenképpen érdemes kipróbálni. A fürdő leglátványosabb része a török fürdő, a mozaikkal kirakott ülőmedence, az ülő pezsgőfürdő és a központi fürdőmedence 36-38 fokos vízében üldögélve oldhatjuk a hétköznapok stresszét. Az Árpád fürdő különlegessége a mozaikcsempés tepidárium is. A műemlékfürdő mellé emeltek egy új épületet, ahol a szauna, a gőzkabin, és az élményzuhany kapott helyet. A fürdőben általában 4-8 szaunafelöntést tartanak naponta, amit szintén érdemes kipróbálni.